A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

"PLANET ресурсів" - школярі обирали майбутню професію

Дата: 18.04.2019 13:52
Кількість переглядів: 1449

Сьогодні, 18 квітня, школярі Мереф'янської громади мали змогу поринути у світ професій. Майбутні абітурієнти знайомились зі спеціальностями, які представлені у 14-ти навчальних закладах Харкова та Харківської області та випробовували свої вміння та навички у запропонованих майстер класах. 

На урочистому відкритті "PLANET ресурсів" у к/ц «Спутник» школярів привітали: Мереф’янський міський голова – Веніамін Сітов; начальник відділу освіти, культури та спорту Виконкому, депутат Харківської обласної ради – Руслан Дейнека; директор Харківської районної філії Харківського обласного центру зайнятості (ХОЦЗ) – Ірина Шатіло; директор відділу надання соціальних послуг Харківської районної філії ХОЦЗ – Олександр Хмель.

Це був не звичний профорієнтаційний захід – Молодіжна рада Мереф’янської громади підготувала для старшокласників справжній квест! 14 школярів, які побажали взяти участь в інтерактивній грі, мали поділитися на дві команди, після чого вони отримували першу підказку щодо того чи іншого навчального закладу представленого на заході. Розгадавши завдання, команда слухала про цей заклад та отримувала від його представників наступну підказку. Гра була підготовлена для шести таких груп, де учасники мали розшифрувати по 6 завдань.

Крім того, представники навчальних закладів проінформували молодь про спеціальності та переваги навчання у їхніх закладах, терміни та організацію навчального процесу. Крім того кожен бажаючий мав змогу пройти профорієнтаційне тестування та взяти участь у майстер-класах з невербальної комунікації, в’язання, манікюру, кондитерського мистецтва, побачити як протікають хімічні та фізичні реакції (кольорово-харчові досліди,  принцип роботи котушки Тесли, тощо) та інше.

Зазначимо, що такий інтерактивний підхід до проведення подібних заходів без сумніву є більш ефективним для залучення уваги й інтересу молоді та інших категорій населення. Тож сподіваємось, що наступний «ярмарок вакансій» буде не менш цікавим!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень