A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

7 відділів поліції Харківщини отримали автомобілі та спеціальне обладнання

Дата: 19.04.2019 08:32
Кількість переглядів: 466

Вчора, 18 квітня, 7 нових автомобілів PEUGEOT 301 із необхідним обладнанням та спеціальними сигналами для забезпечення публічного порядку отримали Харківський, Дергачівський, Ізюмський, Балаклійський, Чугуївський, Нововодолазький та Валківський відділи поліції.

Захід проходив у Харківському відділі поліції за участю начальника Головного управління генерала поліції третього рангу Олега Беха, координатора регіонального представництва КМЄС у Харкові Вернера Педерсена та представників органів місцевої влади та самоврядування.

Вернер Педерсен передав також поліцейським підрозділам спеціальне обладнання, у тому числі 29 алкотестерів, 32 мобільних принтери, світловідбивні жилети, огороджувальні стрічки, конуси, вогнегасники тощо. Загалом вартість майна становить 52501,51 євро.

– Я вважаю, що керівництво поліції Харківської області дуже чітко розуміє перевагу відкритості простору для громадян і відкритості роботи з громадянами, – зазначив Вернер Педерсен. – І я сподіваюся, що громадяни, які проживають в Харківській області, також будуть співпрацювати з поліцією з відкритими серцями, бо це принесе набагато кращі результати.

За словами очільника главка Олега Беха, оновлені відділи поліції стали зручними не тільки для громадян. Під час реконструкції враховувалися і умови роботи поліцейських. Він також підкреслив, що завдяки тривалим партнерським відносинам з КМЕС на Харківщині вдалося реалізувати багато проектів, і ця робота не припиняється.

Ми постійно отримуємо підтримку від КМЕС, наші поліцейські проходили навчання в країнах-партнерах, знайомилися з принципами роботи європейських поліцейських. Сьогодні ми отримали суттєву матеріальну допомогу від наших європейських партнерів,  – зазначив Олег Бех. – Нові автівки і нове обладнання допоможе харківським поліцейським реалізувати основні наші завдання – оперативно реагувати на повідомлення громадян,  фахово працювати на місці події. 

Олег Бех подякував координатору регіонального представництва КМЄС у Харкові Вернеру Педерсену за тривале і результативне співробітництво, і зазначив, що вже сьогодні усе обладнання і автівки, отримані від європейських партнерів,  будуть доставлені до відділів поліції Харківської області.

Передача майна відбулася в рамках проекту Європейського Союзу «Підтримка реформи поліції в Україні». Виконавцями проекту були Поліція Швеції (SWEPOL) та Управління ООН з обслуговування проектів (UNOPS) за підтримки Консультативної місії ЄС в Україні (КМЄС). 

Джерело: https://hk.npu.gov.ua/news/oficzijno/avtomobili-ta-speczialne-obladnannya-sogodni-otrimali-7-viddiliv-policziji-xarkivshhini/

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень