A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Енергоефектівність в громадах: нові виклики, нові можливості

Дата: 19.04.2019 15:18
Кількість переглядів: 552

16 квітня 2019 р. в приміщенні Харківського національного університету міського господарства імені О.М.Бекетова відбувся міжрегіональний практичного семінар на тему «Енергоефектівність в громадах: нові виклики, нові можливості».

Даний захід відбувся за участі С.І. Чернова, голови Харківської обласної ради, президента Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області, Т.І. Головко, заступника голови Сумської обласної ради, В.М. Бабаєва, ректора Харківського  національного університету міського господарства імені О.М. Бекетова. Мереф'янску громаду на заході представляли В.І. Сітов, Мереф'янський міський голова та О.О. Броварник, спеціаліст відділу житлово-комунального господарства та комунального майна Виконавчого комітету.

На семінарі були висвітлені питання щодо впровадження регіональної енергоефективної політики, а також представлені програми та проекти з енергоефективності та енергозбереження.

По закінченню заходу були продемонстровані можливості лабораторій університету в  розрізі впровадження та випробування новітніх технологій з енергоефективності. Так, був В лабораторії джерел світла та фотометрії представлені прилади для випробування світильників та ламп для освітлення, а в лабораторії систем керування світотехнічними пристроями – принципи роботи автономних систем внутрішнього освітлення по типу «розумний дім». Крім того, учасникам семінару представили тепловий насос та розповіли про принцип його роботи.

 Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень