A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Профілактика злочинності серед неповнолітніх

Дата: 22.04.2019 16:12
Кількість переглядів: 645

Нещодавно Карина Зінченко – профільний спеціаліст Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради, взяла участь у заключній конференції з кращих практик запобігання злочинам, що здійснюються неповнолітніми особами.

Захід було організовано з метою обміну знаннями та досвідом серед працівників правоохоронних органів, місцевих органів влади, відповідних служб та організацій від запобігання правопорушенням до корекційних заходів та ресоціалізації.

Спікерами даного заходу були: Костянтин Шеремет – інспектор відділу ювенальної превенції Головного управління Національної поліції в Харківській області та Вернер Петерсен – координатор головного офісу регіонального представництва Консультативної місії Європейського Союзу в Харківській області.

Під час першої частини конференції було проведено аналіз стану справ щодо злочинності серед неповнолітніх у Харківській області. Були обговоренні кращі практики Данії щодо профілактики правопорушень серед неповнолітніх, а також розглянуті напрацьовані рекомендації представниками Канади, щодо заходів з ресоціалізації правопорушників віком до 18 років.

Під час другої частини учасники були розподіленні на чотири тематичні дискусії під час яких були обговоренні такі питання:

  • Профілактика правопорушень серед неповнолітніх у Харківській області;
  • Переваги та труднощі у застосовуванні законодавства для перешкоджання злочинності серед неповнолітніх в Україні;
  • Заходи ресоціалізації неповнолітніх правопорушників у Харківській області;
  • Реабілітація неповнолітніх правопорушників у Харківській області.

Після обговорення вищезазначених питань представники груп презентували результати тематичних дискусій та представили присутнім план дій з попередження правопорушень серед неповнолітніх у Харківській області.  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень