A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

«Бюджет участі змінює нашу громаду»

Дата: 24.04.2019 10:14
Кількість переглядів: 656

23 квітня в залі засідань Мереф’янської міської ради відбувся круглий стіл на тему «Бюджет участі – змінює нашу громаду».

Під час роботи були обговорені вже запропоновані зміни до конкурсу проектів та зібрані всі додаткові пропозиції та побажання від мешканців громади задля удосконалення та популяризації бюджету участі на території громади.

Крім того, на заході були розглянуті рекомендації та пропозиції щодо внесення змін до Положення та Параметрів бюджету участі, котрі були напрацьовані членами Комісії з питань бюджету участі.

Також були розроблені конкретні дії щодо проведення інформаційної кампанії задля залучення жителів громади до подачі проектів та їхньої активізації під час голосування.

В засіданні взяли участь керівництво міської ради, у складі секретаря ради Тетяни Дядченко та заступника міського голови Дмитра Микиши, а також профільні спеціалісти Виконавчого комітету. Також завітали експерти програми DOBRE з напрямку «Бюджет участі»: Сергій Омелічкін та Михайло Ізюмський.

Захід було організовано громадською спілкою «Харківський університетський консорціум» та Мереф’янською міською радою в рамках проекту «Голос громади у місцевому самоврядуванні» програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) в Харківській області, що виконується міжнародною організацією Глобал Комьюнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Детальна інформація:https://merefa.pb.org.ua

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень