Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Заключні зустрічі з другого циклу «Уроків з мером»

Дата: 26.04.2019 13:30
Кількість переглядів: 652

Заключні зустрічі з другого циклу «Уроків з мером» (далі – УМ) відбулися вчора, 25 квітня, в Мереф’янській школі № 3.

Цього разу серед спікерів секцій була заміна: Руслана Дейнеку, начальника відділу освіти, культури та спорту Виконкому, вправно підміняла його колега – Ірина Шихова, директор комунального закладу «Навчально-методичний центр».

Саме в їхній локації учні аналізували на власний розсуд такі сфери громади як освіта, культура, спорт і виявляли їхні сильні та слабкі сторони, а також можливості та загрози. Саме це і називається SWOT-аналізом.

В секції Тетяни Дядченко, секретаря міської ради, учасники ознайомлювались з діяльністю депутата міської ради, а також виконували певну низку завдань, аби виявити ті чи інші якості, необхідні депутату у своїй діяльності. Одне із завдань цієї локації – надихнути молодь ставати активними учасниками життя своєї громади, поповнюючи у майбутньому ряди депутатського корпусу.

Вероніка Чупріна, голова Молодіжної ради Мереф'янської громади, спілкуючись зі старшокласниками, намагалась виявити проблеми шкільного самоврядування: «Підсумовуючи, можна зробити висновки, що одна із головних проблем – нерозуміння визначення самого терміну «шкільне самоврядування». По-друге, відсутність лідера саме серед учнівської молоді, а не серед викладацького складу. Тобто учня, якого почують, який вміє керувати та скеровувати, який хоче брати на себе відповідальність, займатися організаційними моментами, тощо».

Також Вероніка наголосила, що разом із колегами – членами Молодіжної ради, буде намагатися виправляти цю ситуацію та робити кроки, аби життя в шкільних стінах стало цікавішим.

Про першу локацію, яку очолювали Веніамін Сітов, Мереф’янський міський голова та його заступник Дмитро Микиша, було детально описано в попередній публікації.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

 Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень