A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Тренінг молодих лідерів

Дата: 08.05.2019 09:57
Кількість переглядів: 597

1-3 травня 2019 року у м. Полтава пройшов тренінг у сфері профілактичної роботи з підлітками та молоддю. Його було спрямовано на залучення молодих лідерів до участі у навчальних заходах. Тренінг відбувся за підтримки Благодійної організації (далі БО) «Харківський благодійний фонд «Парус»,який проводить свою діяльність на території Мереф’янської громади. Молодий лідер та фахівець Служби у справах дітей та сім’ї Виконавчого комітету Ольга Дядченко, представляла на цьому заході Мереф’янську громаду .

В ході навчальної поїздки, учасники мали змогу перейняти досвід інших благодійних організацій, які працюють у галузі профілактичної роботи з представниками груп ризику, спрямованої на збереження та зменшення шкоди власному здоров’ю, пристосуванні до життя та інтеграцію у суспільство. Зокрема, учасники тренінгу відвідали Комсомольське вище професійне гірниче училище, де фахівці Полтавського обласного благодійного фонду «Громадське здоров’я» проводили лекцію для студентів. ЇЇ було спрямовано на зниження чисельності абортів серед молоді. Після лекції студенти, за бажанням, могли взяти участь в індивідуальному консультуванні.

Нагадуємо, що БО «Парус» працює в рамках проекту «Підлітки поза увагою: поліпшення доступу до інтегрованих ВІЛ-сервісних послуг для вразливих підлітків в Україні». Робота ведеться у двох навчальних закладах Мереф’янської громади: школа №3 та школа №7.

Також, у ході реалізації даного проекту у м. Мерефа по вул. Дніпровській 264, працює відділення денного центру для підлітків та молоді, яке функціонує щосереди з 9.00 до 18.00. У зазначеному центрі підлітки можуть отримати психологічну, моральну, інформаційно-консультативну та іншу допомогу.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень