A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Чергове засідання виконавчого комітету

Дата: 14.05.2019 16:53
Кількість переглядів: 1171

14 травня, в залі засідань Мереф’янської міської ради, відбулося чергове засідання виконавчого комітету на якому було розглятуто шість основних питань.

Було заслухано Олену Мацепуру, майстра відділу благоустрою Виконавчого комітету, яка звітувала про підсумки виконання заходів екологічного двомісячника «Зелена весна – 2019».

Про початок підготовки багатоквартирного житлового фонду та об’єктів соціально-культурної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2019–2020 рр. доповіла Тетяна Сергієнко, начальник відділу житлово-комунального господарства та комунального майна Виконавчого комітету.

Дар’я Біда, начальник відділу цивільного захисту охорони праці та безпеки життєдіяльності Виконавчого комітету проінформувала присутніх про заходи запобігання нещасним випадкам з людьми на водних об’єктах, які плануються проводити на території Мереф’янської міської ОТГ.

Виносились на голосування виконавчого комітету і питання щодо проведення свят, які наближаються: свята «Останній дзвоник», випускних вечорів в закладах загальної середньої освіти, Дня захисту дітей. Щодо цих питань детально розповів Руслан Дейнека, начальник Відділу освіти, культури та спорту Виконавчого комітету. Про графіки проведення зазначених заходів буде проінформовано заздалегідь.

Усі рішення були прийняті із зауваженнями та доповненнями.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень