A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Всесвітній день, присвячений мігруючим, або перелітним птахам

Дата: 10.05.2019 17:20
Кількість переглядів: 505

Щороку у другу суботу травня світ відзначає Всесвітній день мігруючих птахів. Цього року темою Всесвітнього дня мігруючих птахів є «Захист птахів: вирішення питань забруднення пластиком!», яка повинна привернути увагу до негативного впливу забруднення пластиком для мігруючих птахів і їх середовищ існування.

Всесвітній день мігруючих птахів спрямований на підвищення обізнаності широкої громадськості про необхідність прийняття невідкладних заходів щодо охорони перелітних птахів та середовища їх безпосереднього проживання.

Щорічно виробництво пластику сягає більше 300 млн. тонн, він є одним з найбільш широко використовуваних матеріалів у світі. Звертає на себе увагу те, що пластик використовують по призначенню одноразово у порівнянні з терміном його розпаду від 20 до 500 років. Викинутий пластик легко транспортується в екосистеми силами природи, що створює загрозу для мігруючих видів птахів по всьому світу. Вони не розчиняються у воді, а у подрібненому стані, стають причиною летальних випадків для птахів від проковтування та заплутування. В пошуках їжі птахи схильні до поглинання пластику.

Всесвітній день мігруючих птахів 2019 року – це унікальний шанс об’єднати зусилля для вирішення проблеми пластикового забруднення і його негативного впливу на мігруючих птахів. Давайте об’єднаємо наші зусилля для вирішення цієї екологічної проблеми. Обмежте використання пластикових виробів і замініть їх екологічно чистими пакувальними засобами.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень