Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Турнір лучників

Дата: 03.06.2019 14:52
Кількість переглядів: 859

1-2 червня, на території Мереф’янської об’єднаної територіальної громади пройшли Всеукраїнські змагання лучників 3Den «Bow Safari» 2019. Окрім гостей із різних куточків України на турнір приїхали представники з Білорусі. Учасники розташувалися у наметовому містечку на мальовничих пагорбах громади.

Оцінювання результатів змагання проходило за правилами World Archery (WA) – організації, яка визначає правила для усіх олімпійських ігор.

За словами Дениса Євстигнєєва, організатора та учасника  3-D полювання, його спортивна кар’єра у цьому напрямку почалася із майстрування дерев’яних луків для своїх синів, ну а далі все уже поступово переросло у серйозний спорт.

Чоловіки, жінки та діти пройшли по декілька залікових кіл та показали чудові результати. Усі учасники були розподілені на I, II , III місце у своїх номінаціях.

Крім того, під час церемонії нагородження організатори відзначили подяками Мереф’янського міського голову Веніаміна Сітова, начальника відділу освіти, культури та спорту Руслана Дейнеку, начальника відділу цивільного захисту, охорони праці та безпеки життєдіяльності Дар’ю Біду за сприяння в організації та проведенні такого масштабного турніру.

Фото без опису

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень