A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Піклуємося про безпритульних тварин - перші результати.

Дата: 04.06.2019 09:17
Кількість переглядів: 840

Вже 10 днів поспіль на території Мереф’янської громади, по вулиці Дніпровська 248б, на базі ВКП «Служба замовника» (далі Служба), надаються ветеринарні послуги безпритульним тваринам. За цей період було виловлено та простерилізовано 15 собак, крім того усі тварини пройшли вакцинацію, екто- та ендо- паразитарну обробку, а деяких ще було навіть додатково проліковано. По завершенню курсу реабілітації, вже кліпсованих номерами тварин, було випущено у ті місця, звідки їх і було вилучено (Шовкостанція, центр, вулиця Харківська, район комунального ринку).

Нагадуємо, що кліпса у вусі тварини означає, що вона стерилізована та вакцинована, а отже менш агресивна та безпечна для оточуючих.

Приємним досягненням роботи з безпритульними собаками за такий короткий період став той факт, що деякі з них вже не повернулися на вулицю, а знайшли люблячих та відповідальних хазяїв.

«Хочеться звернутися до власників домашніх тварин та закликати їх стерилізувати котів та собак, якщо вони не планують займатися розведенням, аби потім небажане потомство не поповнювало ряди безпритульної живності громади, бо догляд за ними на рівні міста це бюджетні кошти, які б могли бути спрямовані на інші нагальні потреби»- говорить директор ВКП «Служба Замовника» Валентина Самаріна.

Також Валентина Самаріна закликала волонтерів залучатися до діяльності щодо безпритульних тварин та запропонувала населенню приносити до Служби підстилки, ковдри, старі теплі речі. Усе це потрібно для того щоб узимку нашим чотирилапим друзям було тепло та комфортно.

Усі заявки, побажання та пропозиції щодо співробітництва по даному питанню приймаються за телефоном 748-72-29.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень