A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Літо сталої енергії

Дата: 05.06.2019 10:19
Кількість переглядів: 486

1 - 2 червня, заступник Мереф’янського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дмитро Микиша, разом з  представниками Обласної ради, у складі Делегації Харківської області, взяв участь у відкритті 10-ого Європейського тижня сталої енергії 2019, який проходив у місті Миколаєві.

Європейський тиждень сталої енергії – це ініціатива ЄС, яка започаткована ще в 2006 році. Заходи, що на ньому проводяться, направлені на підвищення енергоефективності та збільшення використання відновлюваної енергії.

Перший день розпочався з ознайомчого візиту до ТОВ АПК «Євгройл» для вивчення роботи теплоелектростанції, яка використовує сільськогосподарські та лісові відходи як паливо, генеруючи електричну та теплову енергію для власного використання та потреб населення.

Потім, представники Харківської делегації ознайомилися з експозиціями виставки PRO ефективність 3.0. Крім того, Дмитро Микиша провів переговори з британською компанією «SOLARTONIK», щодо співпраці в рамках проектів: «Інтелектуальна  система вуличного освітлення», «Організація безпеки дорожнього руху», «Організація диспетчерського пункту з безпеки», «Впровадження функцій комунального диспетчера» та інших. Найближчим часом заплановані зустрічі з представниками британської сторони, на території Мереф’янської громади.

Також в рамках заходу відбулася панельна дискусія Муніципальної платформи «Енергетична і кліматична трансформація» на тему формування інтегрованої системи управління відходами на локальному рівні та реформи житлово-комунального господарства.

Довідково:  
Мереф’янська міська рада з 2016 року є підписантом загальноєвропейської ініціативи «Угода Мерів». Наша громада взяла на себе добровільні зобов’язання до 2030 року зменшити викиди СО2 на території Мереф’янської громади щонайменше на 30 %, таким чином, сприяючи розвитку екологічно орієнтованої економіки та підвищенню якості життя.

Впевнено рухаючись у цьому напрямку, влітку 2018 року на території громади були проведені Дні сталої енергії, які складалися з інформаційно-просвітницьких заходів, спрямованих щодо раціонального ставлення  населення до енергоресурсів.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

 

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень