A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Літо сталої енергії – 2019 у Мереф’янській ОТГ

Дата: 06.06.2019 13:50
Кількість переглядів: 569

Вже стало доброю і, водночас, слушною та необхідною традицією щорічно проводити в Україні Європейський Тиждень Сталої Енергії (ЄТСЕ). Цей комплекс масових заходів покликаний привертати увагу широкої громадськості до проблем ефективного використання енергоресурсів, необхідності йти у ногу з часом в контексті застосування новітніх технологій та відновних джерел енергії, дбайливого ставлення до довкілля і клімату та збереження природних багатств для наступних поколінь. Насамперед, до проведення Днів та Тижнів сталої енергії заохочуються міста-підписанти Угоди мерів, для яких інформаційні кампанії задля підвищення рівня обізнаності їхніх громад у царині енергоефективності є добровільним обов’язком та щоденною практикою.

Мереф'янська міська об'єднана територіальна громада приєднується до ЄТСЕ-2019 особливо: збирається проводити не Дні, і навіть не Тиждень, а ціле ЛІТО сталої енергії, починаючи з 28 червня і аж до 14 серпня!

Головне, що досвід в нашої громади вже є: минулого року таке Літо організували вперше, серед найцікавіших і масових заходів були Галерея енергоефективності, показ тематичних мультфільмів для дітей, велопробіг, дослідження проблеми утилізації використаних батарейок та ін.

Виконавчий комітет Мереф’янської міської ради розраховує, що в 2019 році все буде масштабніше. Більше заходів і локацій, більше залучених партнерів, спікерів і громадських організацій. До проведення заходів вперше долучиться Молодіжна рада Мереф'янської громади.

Закликаємо громадськість долучатися до дій у цьому напрямку! І повсякденно акцентувати увагу на проблемах енергозбереження та екології.

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень