A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Учні Мереф'янської громади відвідали Харківський відділ поліції

Дата: 07.06.2019 13:45
Кількість переглядів: 1271

05 та 06 червня учні Мереф’янської школи № 1, Мереф’янського медичного ліцею та ліцею імені В.П. Мірошниченка з ознайомчим візитом відвідали Харківський відділ поліції. Вони дізналися, як проходить робочий день поліцейського, на власні очі побачили зброю, службові автомобілі та спецзасоби, якими користуються правоохоронці під час виконання службових завдань. Дітлахи залюбки приміряли бронежилет, шолом та фотографувалися в екіпіруванні поліцейського на згадку про цю чудову зустріч. Наприкінці, з дітьми було проведено профілактичну бесіду щодо обережного поводження під час літніх канікул, безпеки руху та особистої безпеки.

«Проведення подібних заходів – надзвичайно позитивна та корисна практика, тому що такі зустрічі успішно розвивають почуття особистої відповідальності, формують рівень довіри дітей до працівників поліції» – зазначає Олена Цивковська, начальник Служби у справах дітей та сім’ї Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради.

Діти були в захваті та приємно враженні гостинністю правоохоронців. По завершенню екскурсії вони подякували за змістовну та дуже цікаву зустріч, можливість побачити діяльність поліцейського зсередини.

Колектив Служби у справах дітей та сім’ї щиро дякує, за надану можливість проведення такої зустрічі, керівництву Харківського ВП ГУНП в Харківській області у особі Олександра Козленка, а також висловлює особливу вдячність начальнику сектору превенції Білошенко Карині, яка завдяки своїм особистісним якостям та високому професіоналізму не залишила байдужою жодну дитину.

Фото без опису Фото без опису 

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень