Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Відбувся Всеукраїнський семінар, спрямований на посилення профілактичної роботи серед молоді

Дата: 11.06.2019 11:16
Кількість переглядів: 590

Минулого тижня фахівці із соціальної роботи Служби у справах дітей та сім’ї Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради взяли участь у дводенному  семінарі «Всеукраїнський семінар-тренінг, спрямований на формування здорового способу життя молоді». Захід став можливим завдяки співпраці державних та не державних організацій, а саме: Управління у справах молоді та спорту Харківської обласної державної адміністрації, AFEW-Ukraine, Альянсу громадського здоров’я, GIZ.
В перший день семінару учасники мали змогу відвідати різноманітні сесії та майстер-класи провідних тренерів, які розповідали про власний досвід та ділились своїми напрацюваннями. Частина гостей після навчання відвідала «Соцiальний дім» для кращого розуміння етапів формування ефективного партнерства задля допомоги підліткам.

На другий день представники Громадської організації «Український Альянс»
презентували такі теми: «Лідер нового покоління», «Розвиток молодіжних просторів»,  «Механізми залучення проблемних підлітків до соціально-активного життя», – дані проекти, створені ГО «Український Альянс», як інструменти для суспільної активізації молоді, залучення підлітків, в тому числі з досвідом вживання наркотиків, до соціально-активного життя громади.
Як підсумок, матеріали та напрацювання семінару-тренінгу будуть використані в організації заходів, що спрямовані на популяризацію та утвердження здорового і безпечного способу життя серед молоді в регіонах.

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень