Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Оцінювання стану гендерної рівності в Мереф’янській ОТГ

Дата: 13.06.2019 16:47
Кількість переглядів: 909

13 червня в залі засідань Мереф’янської міської ради відбулася зустріч робочої групи щодо комплексного оцінювання стану гендерної рівності в Мереф’янській ОТГ.

Консультант Національного Демократичного Інституту (NDI) з гендерно-орієнтованого бюджетування Олександр Іваніна ознайомив представників Мереф’янської громади із новітнім інструментарієм, який було розроблено NDI на прохання Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України*. А також навчив користуватися даним інструментарієм та допоміг провести оцінку ситуації щодо гендерної рівності в Мереф'янській ОТГ. Саме оцінка поточної ситуації дозволить розробити план дій, спрямований на просування гендерної рівності в ОТГ.

На початку зустрічі Олександр вручив Тетяні Дядченко, секретарю Мереф’янської міської ради, дві чудові книги – двотомник «Це зробила жінка» та «Це теж зробила вона». «Це наймаштабніший за авторським складом проект про відомих жінок в Україні» – зазначив Олександр Іваніна. Дані книги будуть передані до Мереф’янської міської центральної бібліотеки, аби кожна дівчина та жінка, мала змогу ознайомитись із книгою та взяти собі корисні поради щодо поставлених цілей та боротьби зі стереотипами.


*Іструментарій розроблений в рамках проекту «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) на основі методології Ради європейських муніципалітетів та регіонів. Його використання сприятиме постійному розвитку громади, що дозволить органам місцевого самоврядування самостійно проводити оцінку ситуації та складати план дій щодо її покращення та впровадження.

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень