A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

У Мереф’янскій громаді стартують Дні Сталої енергії

Дата: 16.06.2019 14:54
Кількість переглядів: 526

Відкриття Європейського тижня сталої енергії в Мереф’янській громаді відбудеться 18 червня о 10:00, у залі засідань Мереф’янської міської ради.

Програма заходу:

  • Вітальне слово Мереф’янського міського голови Веніаміна Сітова.
  • «Дні сталої енергії як один із заходів боротьби з глобальним потеплінням», спікерка – Олена Броварник, енергоменеджер відділу Житлово-комунального господарства та комунального майна Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради.
  • «Як знизити енергоспоживання до 70% в будинку? Практичні поради», спікер – В'ячеслав Гусєв, технічний директор Енергетичної Агенції «Ефективна Енергія».
  • «Кращі практики з впровадження енергоефективних заходів в ОСББ ''Мерефа – Центральна''», спікерка – Вікторія Колінько.

Довідково:
Європейський тиждень сталої енергії – це ініціатива ЄС, започаткована 2006 року. Відтоді до святкувань долучаються сотні учасників – як прості громадяни, так і організації, інституції. Тиждень сталої енергетики є частиною кампанії ЄС, спрямована на збільшення джерел відновлюваної енергетики та покращення енергоефективності.
У рамках Тижня на національному та регіональному рівні відбуваються різноманітні заходи за участю урядових структур, екологічних організацій, проектів ЄС, приватних компаній, що втілюють екологічні ініціативи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень