A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Візит консультантів з дизайну для розробки ескізів проекту «Побудова скверу «Козацький» по вул. Козацькій у м. Мерефа»

Дата: 21.06.2019 16:27
Кількість переглядів: 592

19 червня до Мереф’янської громади завітали консультанти з дизайну для розробки ескізів проекту «Побудова скверу «Козацький» по вул. Козацькій у м. Мерефа». Даний проект є одним із пріоритетних в Плані реалізації Стратегії розвитку Мереф’янської міської об’єднаної територіальної громади на період 2018-2020 років та буде реалізовано за рахунок грантових коштів Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) та співфінансування з міського бюджету.

На робочій зустрічі були присутні представники Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради, депутатського корпусу, бізнесу, районного комітету органу самоорганізації населення «Центр-2» та активні жителі мікрорайону, на території якого і планується створити громадський простір.

Впродовж зустрічі учасники мали змогу висловити свою думку щодо планування майбутнього простору та розказати власне бачення.

Зауважимо, що до кінця червня триває збір пропозицій щодо облаштування скверу «Козацький» по вул. Козацькій у м. Мерефа. Після чого у липні відбудеться друга зустріч з урбаністами, які презентують перші ескізи майбутнього простору.

Якщо Ви є жителем цього мікрорайону, або вам не байдуже майбутнє цього скверу і ви бажаєте долучитись до проекту, пройдіть опитування за цим посиланням: https://docs.google.com/…/1FAIpQLScJEp9HPlZS52_CLJ…/viewform

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень