A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Вокальному ансамблю «Водограй» присвоєно нове звання

Дата: 24.06.2019 13:18
Кількість переглядів: 680

Вокальному ансамблю «Водограй» (кер. Анастасія Рождественська) Мереф’янського міського будинку культури  присвоєно звання «Народний аматорський колектив».

Нагадаємо, що у березні цього року у Мереф’янському міському будинку культури відбувся концерт, присвячений присвоєнню звання «Народний аматорський колектив» вокальному ансамблю «Водограй»), за участі дитячого вокального колективу «Асорті». Виступи колективів були яскравими та запальними.

І ось у червні колективу вручено посвідчення народного аматорського колективу від голови колегії, начальника Управління культури і туризму Олега Яцини. Вітаємо колектив і бажаємо подальших успіхів.


Нагадаємо, що виступи ВА «Водограй» оцінювала висококваліфікована атестаційна комісія у складі: голови комісії - заслуженого працівника культури України, заступника начальника Управління культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації, керівника народного театру народної пісні «Таліца» – Наталії Плотнік; начальника відділу соціокультурного розвитку, мистецтв та навчальних закладів Управління культури і туризму Харківської обласної адміністрації – Ольги Левенко; завідувача відділу з методичної роботи Харківського обласного організаційно-методичного центру культури і мистецтва – Олени Акименко; лауреата міжнародних і всеукраїнських конкурсів і фестивалів, керівника вокально-інструментального квартету «Діва», солістки ансамблю «Ярмарок», провідного методиста відділу з методичної роботи Харківського обласного оранізаційно-методичного центру культури і мистецтва - Галини Гейко.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень