A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Сучасні підходи до адміністрування соціального захисту на рівні ОТГ

Дата: 25.06.2019 14:51
Кількість переглядів: 630

З 18 по 20 червня у м. Одесі відбувся семінар – тренінг для 40 пілотних ОТГ «Сучасні підходи до адміністрування соціального захисту на рівні ОТГ», у якому взяли участь і представники Мереф’янської міської ради – заступник Мереф’янського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Світлана Рудницька та представники Служби у справах дітей та сім’ї Олена Цивковська і Тетяна Бондаренко.

Протягом семінару всі учасники  прослухали лекції та особисто поспілкуватися з представниками Міністерства соціальної політики Віталієм Музиченко, Оксаною Сулімою, Інною Гончарук, Іриною Пінчук, Юлією Гайдаржи а також консультантом Групи управління проектом «Модернізація системи соціальної підтримки населення України» Наталією Зінкевич. Спеціалісти отримали вичерпні кваліфіковані відповіді з актуальних питань соціального захисту прав дітей та осіб, що перебувають у складних життєвих обставинах в громаді в умовах децентралізації, а також ознайомилися з кращими практиками організації взаємодії суб’єктів соціальної роботи. Крім того, представники пілотних ОТГ відвідали Одеський міський денний центр соціально-психологічної реабілітації «Розірви коло», Одеський міський центр інтегрованих соціальних послуг та соціальний центр матері і дитини, ознайомилися з роботою даних закладів, поспілкувалися з їх працівниками та мешканками.

Подібні заходи є дуже корисними, тому що вони передбачають обмін цінним досвідом, знаннями та уміннями в роботі з удосконалення системи соціальної підтримки населення України. 

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень