A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

День Конституції в Мереф'янській громаді

Дата: 28.06.2019 18:14
Кількість переглядів: 894

Урочисто та весело відзначила сьогодні Мереф’янська громада День Конституції. Під час святкового концерту піснями та танцями присутніх надихали творчі колективи громади («Baby boom», «Smile» та «Водограй»).

Зі словами привітання до пристутніх звернулися: заступник Мереф'янського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дмитро Микиша, секретар Мереф'янської міської ради Тетяна Дядченко та депутат Харківської районної ради, голова Жіночої ради міста Раїса Угненко. Зворушливим моментом заходу стало розгортання величезного державного прапору розміром 240 кв.метрів, який мешканці громади шанобливо несли в руках.

Фінальним етапом події став велопробіг від центру Мерефи до р. Мжа (м-н "Кузьмиха"), у якому взяло участь понад 300 осіб. Наймолодшим двом учасникам виповнилося по 5 років, а найстаршому 72 роки. На фініші пробігу, вже на березі річки, усі бажаючі змогли зануритися у веселу атмосферу спортивних змагань та розваг. Переможців було нагороджено почесними дипломами. Наприкінці свята козаки з Гетьманського полку м.Мерефи пригостили оточуючих смачним кулішем.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень