A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Веніамін Сітов з навчальним візитом у Торонто

Дата: 02.07.2019 09:50
Кількість переглядів: 437

За сприяння уряду Канади вчора, 1 липня, делегація у складі 24 очільників ОТГ, серед яких є і Мереф’янський міський голова Веніамін Сітов, прибули до Торонто. Подорож 17 з них відбувається за підтримки ULEAD з Європою / ULEAD with Europe.

З нагоди святкування Дня Канади, делегатам було запропоновано дрес-код – святково-червоно-білий. Спеціальний посланник Уряду Німеччини з питань реформ в Україні у галузях урядування та децентралізації Георг Мільбрадт виступив перед очільниками ОТГ в Торонто з оглядом процесу об’єднання громад в Україні.

У 2019 році Канада презентуватиме власні досягнення і ознайомлюватиметься з надбаннями України на Третій міжнародній конференції з питань реформ в Україні Ukraine Reform Conference у місті Торонто, яка розпочнеться вже сьогодні, 2 липня. Конференція стане платформою для обговорення реалізації Україною своєї Програми на 2017-2020 роки та середньострокової дорожньої карти реформ. Як знавці реальності української реформи децентралізації, гості з України зможуть обговорити з представниками муніципалітетів канадські структури управління та об'єднання громад.

Конференцію відвідають також Президент України Володимир Зеленський та Прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо.

Фото без опису 

 Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень