A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Бережімо спільне майно!

Дата: 02.07.2019 15:09
Кількість переглядів: 511

З метою чистого довкілля, на території Мереф’янської громади, свого часу було встановлено контейнери для збору твердих побутових відходів. Не дивлячись на зусилля ВКП «Служби замовника» зробити довкілля чистішим, деякі мешканці громади продовжують здійснювати акти вандалізму. Внаслідок таких діянь ми маємо : перевернуті та розбиті контейнери для сміття по вулицях, і навіть підпали,  які завершуються викликом бригади пожежних.

Так, нещодавно наприклад, виникла сварка між мешканцями вулиці Соборна, в результаті якої було переставлено контейнер під хвіртку сусіда. Тож виходить у цьому випадку, що з’ясовувалися власні стосунки сусідів за рахунок бюджетних коштів громади, бо працівники Служби замовника повторно виїжджали  на це місце і  збирали розкидане довкола сміття та перевозили контейнер на попереднє місце його розташування. А це призвело до зайвих витрат людської праці і пального.

Пам’ятайте, що дотримання правил добросусідства - це надійний шлях побудови дружніх відносин між сусідами і водночас захист особистих прав та інтересів кожного.

 

! Виконавчий комітет Мереф’янської міської ради та ВКП «Служба замовника» закликають мешканців громади поважати працю інших та привчати себе до цивілізованого поводження як зі сміттям, так і з сміттєвими контейнерами.

В разі, якщо Ви стали свідками актів вандалізму з майном, котре використовується для Ваших же потреб,  просимо повідомити за наступними телефонами:

742-32-33 – Харківський відділ поліції Головного управління Національної поліції в Харківській області;

748-72-29, 748-34-75 – ВКП «Служба замовника»;

748-73-34 – приймальня Мереф’янської міської ради.

Фото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень