A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Зустрічі клубу англійської мови «MAKE IT EASY» розпочато!

Дата: 11.07.2019 10:33
Кількість переглядів: 1028

Учора, у приміщенні Мереф’янської міської бібліотеки, відбулося відкриття клубу аматорського БЕЗКОШТОВНОГО вивчення англійської мови «MAKE IT EASY». Цей клуб є реалізацією одного з проектів Бюджету участі, який ще у минулому році виграла наймолодша учасниця Аня Харченко.

На першому занятті, діти віком від 5 до 13 років, познайомилися з викладачами (Аня Харченко, Ліза Дьяченко) та один з одним, встановили правила клубу, у теплій і веселій атмосфері  провели дружню бесіду про важливість англійської мови в сучасному світі, пройшли тестування для виявлення рівня знань.

З першого уроку діти йшли веселими та ділилися враженнями:

Денис (8 років) - «Дуже сподобалася гра в імена та фізична розминка».

Сашко (10 років) - «У нас тут зібралася дуже хороша компанія, сподіваюся дружитимемо й далі. Ще мультик про Вавілонську вежу був цікавим».

Андрій (11 років) - «Вразив формат проведення уроку, вільна  атмосфера, почуваюся тут дуже класно. Обов’язково прийду ще».

Нагадуємо, що зустрічі клубу проходитимуть щосереди о 15.00 та щосуботи о 13.00 у приміщенні центральної міської бібліотеки, яка знаходиться за адресою: вул. Дніпровська, 229. 

Приєднуйтесь, адже це не тільки достойна заміна гаджетів для дитини, а ще й корисно та плідно проведений для неї час.. Приєднуйтесь, адже це не тільки достойна  заміна гаджетів для дитини, а ще й корисно та плідно  проведений для неї час.

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень