Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Запрошуємо до школи проектного менеджменту

Дата: 15.07.2019 16:56
Кількість переглядів: 690

2 кроки по активізації жителів Мереф'янської громади до написання проектів: Мобільна школа проектного менеджменту 2.0. та Школа проектного менеджменту.

У продовження Мобільної школи проектного менеджменту (далі – Мобільна школа), відділ Міжнародних відносин та проектно-інвестиційної діяльності Виконавчого комітету Мереф'янської міської ради проведе додаткові зустрічі з метою залучення та активізації жителів громади до проектної діяльності. План-заходів проведення Мобільної школи:       

22-31 липня – Мобільна школа проектного менеджменту 2.0.

Під час Мобільної школи проектного менеджменту 2.0 відбудуться повторні зустрічі з жителями Мереф'янської міської об’єднаної територіальної громади з метою попереднього відбору учасників для Першої у громаді Школи проектного менеджменту. Представникам громади додатково буде надано можливість заповнити анкету попереднього відбору для участі у Школі проектного менеджменту.

Загальний графік проведення зустрічей по Мобільній школі проектного менеджменту 2.0 на території Мереф'янської громади:

22.07.2019 року – РК ОСН «Утківка».

23.07.2019 року – РК ОСН «Міст».

24.07.2019 року – РК ОСН «Озеряни».

25.07.2019 року – РК ОСН «Захід».

26.07.2019 року – РК ОСН «Північ», мікрорайон Бджілостанція.

29.07.2019 року – мікрорайон Шовкостанція.

30.07.2019 року – РК ОСН «Мерефа-Центр-1».

31.07.2019 року – РК ОСН «Центр-2».

01.08.2019 року – РК ОСН «Мерефа-Схід».

02.08.2019 року – РК ОСН «Південь», селище Селекційне.

 

Після проведення Мобільної школи 2.0. буде розпочато Першу у громаді Школу проектного менеджменту (далі - Школа). Графік проведення Школи: 

5-9 серпня – Початок Школи проектного менеджменту: теоретична частина.

Під час навчання у Школі учасникам розкажуть теоретичну основу проектного менеджменту: як поетапно написати проект – з моменту його ініціації до звітності з його реалізації. Слухачі курсу навчаться самостійно розробляти основні складові проекту, календарний графік, бюджет проекту та планувати трудові ресурси.

 

12–23 серпня – практична частина: написання концепції власного проекту та можливість спробувати себе у ролі експерта для оцінки концепцій проектів інших учасників Школи.

Під час практичної частини учасники матимуть змогу написати концепцію власного проекту та отримати менторську підтримку від тренерів Школи. А головне – найкращий проект буде відзначено та підтримано для подання на конкурс міні-проектів розвитку територіальних громад Харківської обласної ради «Разом в майбутнє».

Після розробки власної концепції проекту учасники Школи матимуть змогу спробувати себе у ролі експерта при оцінці концепцій проектів інших учасників.

 

26-31 серпня – заключний етап та вручення сертифікатів.

Відзначення учасників Школи сертифікатами та заохочувальними подарунками (сувенірами) з логотипом Школи проектного менеджменту. 

 

Ми сподіваємося, що Школа проектного менеджменту стане першим кроком на шляху до активізації громади до проектної діяльності та подачі власних проектних заявок на різні грантові конкурси.

За більш детальною інформацією звертайтеся до відділу Міжнародних відносин та проектно-інвестиційної діяльності Виконавчого комітету Мереф'янської міської ради та за номером телефону (067) 89-06-533.  

Фото без опису              

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень