A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

На Харківщині триває операція «Урожай»

Дата: 16.07.2019 13:12
Кількість переглядів: 487

 

В Головному управлінні ДФС ( Державна фіскальна служба) у Харківській області, повідомляють, що одним із напрямків операції «Урожай» є залучення до декларування та сплати податків громадянами, які є власниками земельних ділянок площею понад 2 гектари, та власними силами обробляють такі земельні ділянки для отримання доходу.

Також проводяться заходи по виявленню необлікованих найманих працівників, легалізації заробітної плати.

За 2018 рік громадянами - одноосібниками, які самостійно обробляють земельні ділянки площею понад 2 гектари та здійснюють реалізацію вирощеної продукції, подано 17,0 тисяч декларацій. Проте, ще значна кількість таких громадян не задекларували отримані доходи. З ними проводиться відповідна робота спільно з органами місцевого самоврядування та іншими контролюючими органами.

Наразі розпочалася активна фаза збору врожаю. В цей період аграрна галузь потребує залучення значної кількості найманих працівників, в зв’язку з чим активізована перевірочна робота в частині проведення фактичних перевірок.

З початку поточного року проведено 289 фактичних перевірок суб’єктів господарювання, порушення законодавства при виплаті заробітної плати встановлено у кожного другого перевіреного платника.

За результатами перевірок легалізовано працю 1 444 найманих працівників. Надійшло до бюджету майже 4,0 млн.грн. податків, зборів і ЄСВ.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень