Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Мереф’янська громада серед переможців конкурсу «Малі міста – великі враження»!

Дата: 17.07.2019 13:26
Кількість переглядів: 587

Мереф'янська територіальна громада стала однією з переможців конкурсу «Малі міста – великі враження!» Наша громада представила проект «Проведення культурно - спортивного фестивалю «Sports kozak».

Серед ініціаторів конкурсу «Малі міста – великі враження» інтереси громад представляла Асоціація міст України, вона і  ввійшла до його експертної ради. Перелік проектів-переможців затверджено розпорядженням Кабінету Міністрів України.

Після офіційного оголошення переможців розпочнеться реалізація проектів, що мають завершитися до 20 листопада 2019 року.

Нагадуємо, цьогорічній конкурс проходить під гаслом «Дивись, Україно!». Загалом на нього подали 181 заявку. Експертний відбір проходив у два етапи. Спершу відокремили цікаві проекти за змістовою частиною, а далі вже відбувалися захисти проектів у Міністерстві культури, де заявники демонстрували фінансову спроможність виконати проект.

Як відомо, щорічний конкурс «Малі міста – великі враження» – це можливість громади отримати кошти з державного бюджету на реалізацію власного культурно-мистецького проекту. Загальний бюджет конкурсу в 2019 році становить 50 млн. грн, що дасть змогу реалізувати приблизно 100 культурно-мистецьких подій у невеликих містах.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень