A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Подано перші проект у рамках Бюджету участі

Дата: 22.07.2019 15:44
Кількість переглядів: 726

Мешканцями громади було подано два перші проекти в рамках «Бюджету участі». Обидва проекти із категорії «малі».

Перший проект «Облаштування шкільного подвір’я для початкової школи КЗ «Мереф’янська ЗОШ І-ІІІ ст. №6» передбачає створення для молодших школярів та мешканців мікрорайону доступний спортивний майданчик, облаштування території школи зручними велопарковками. Бюджет проекту 48 139 грн.

Другий проект «Облаштування дитячого майданчика по вул. Прусянській у м. Мерефа» передбачає встановлення нових елементів на вже існуючому дитячому майданчику. Бюджет проекту – 41 450 грн.

Нагадаємо, подавати свої проекти на конкурс можуть громадяни, яким виповнилось 14 років, що зареєстровані або фактично проживають на території Мереф’янської громади. Зокрема, до розгляду приймають проекти двох видів: малі – вартістю від 5000 грн. до 50 000 грн., та великі – вартістю від 50 001 грн. до 150 000 грн. Одна людина може подати максимум 2 проекти – один великий та один малий.

Охочі подати свої проекти зможуть зробити це через спеціально створений сайт https://merefa.pb.org.ua, заповнивши відповідну реєстраційну форму.

Та щоб подати проекти, авторам необхідно заручитися підтримкою та надати на конкурс списки і підписи мешканців: 10 для малого проекту та 20 – для великого.

Прийом заявок триває до 01 серпня

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень