A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

У Мерефі відбувся Всеукраїнський турнір зі стрільби з лука

Дата: 29.07.2019 16:09
Кількість переглядів: 1189

Вже вдруге на територої Мереф'янської громади проходить турнір зі стрільби з лука. Цими вихідними до Мереф'янської громади завітало близько 30 лучників з 5 областей України: Київської, Харківської, Сумської, Полтавської, Запорізької, Дніпровської. Взяти участь у змаганнях виявили бажання спортсмени з 15 клубів: від зовсім юних учасників – початківців у цьому виді спорту, до досвідчених майстрів спорту та переможців багатьох турнірів зі стрільби з лука.

В перший і другий день завдання для учасників було однакове – пройти коло з 14 локацій та на кожній зробити по 4 постріли. Усі точки були свого рівня складності: розташовані на певній відстані, чи то схилястій місцевості. Змагання проходили за міжнародними правилами IFAA

Кожен учасник змагався у своїй категорії – в залежності від кваліфікації та різновиду метальної зброї. Адже були спортсмени, які використовували традиційний лук (дерев'яний довгий лук, створений на базі англійського лука), олімпійський лук (Olympic or Recurve bow – аналогічний класичному луку, тільки побудований з використанням сучасних матеріалів і має деякі додаткові пристосування, такі як приціл і стабілізатор), блочний (Compound bow – ключовою особливістю конструкції є два блочних механізми на кінцях плечей. Блочна система дозволяє зменшити довжину лука при збереженні колишньої довжини стріли і потужності).

Тож, за підсумками – усі спортсмени розподілилися на І, ІІ та ІІІ місця.

Взяти участь у церемонії нагородження було запрошено Дар’ю Біду, начальника відділу цивільного захисту, охорони праці та безпеки життєдіяльності Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради. Кожен учасник, на пам’ять про Мереф’янську славетну землю, отримав значки з символікою громади.

____________

Захід було організовано громадською організацією «Клуб рольового моделювання "Фалькон"» та клубом любителів стрільби з традиційного луку «Сармат».

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень