A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

ЧАРІВНІ КЛУМБИ – СПРАВА РУК НЕБАЙДУЖИХ!

Дата: 30.07.2019 11:17
Кількість переглядів: 540

На території РК ОСН «Північ» протягом весни та усього літа небайдужими мешканцями громади активістами нашого району було насаджено декілька прекрасних клумб, що відтепер милують оточуючих своєю красою.

Фото без опису

Наприклад, біля кладовища, що по вулиці Незалежності, замість стихійного сміттєзвалища робітниками відділу благоустрою та активістами району, а саме: Зоєю Ляшовою , Миколою Тітовим та Тетяною Червоною самотужки була прибрана та вивезена величезна купа сміття, а на її місці висаджена клумба, за яку мешканці та випадкові перехожі увесь час висловлюють подяку.

Фото без опису

 

 

Хочеться відзначити громадян Тамару Урманову та Ольгу Угненко , які створили маленький рай навколо своїх прибудинкових територій та понад трасою по вул. Незалежності. Слід зазначити, що ці мешканки нашого району є людьми похилого віку, але вони, не зважаючи на це, творять дива: за власним дизайном та за покликом душі створюють міні-шедеври і постійно підтримують дані клумби у належному стані, слугуючи прикладом для молоді та підростаючого покоління.

Фото без опису Фото без опису

 

До речі, щодо підростаючого покоління. Ще один шедевр на Шовкостанції за власним бажанням створила саме молодь, ба навіть маленькі дітки приймали участь у кропіткій праці, а саме: Юлія, Тетяна, Ілона, Анастасія та Арсен Терещенки створили маленьке чудо і на сьогоднішній день доглядають свій острівок краси.

Фото без опису Фото без опису

Висловлюю щиру подяку мешканцям нашої громади, котрі проявляють прекрасну ініціативу з приводу створення та подальшої обробки чарівних клумб на території РК ОСН «Північ».

З повагою, голова

РК ОСН «Північ»

 Олена Подрєз .

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень