Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Гідні нащадки Сірка

Дата: 31.07.2019 13:18
Кількість переглядів: 742

Нещодавно, на вулиці імені Івана Сірка відбулася подія, яка особисто мене вразила до глибини душі: патріоти-активісти, люди з красивою душею, мешканці усієї вулиці та прилеглих до неї вулиць, самотужки за власною ініціативою, прибрали та розчистили величезну територію від сміття і очерету, аби їх діткам, онукам, та навіть правнукам було де гратися і проводити дозвілля. Більш того, зібрані пляшки мешканці віддали до певного пункту прийому та отримали чималу суму. А отримані кошти в майбутньому планується використати для облаштування спортивного та дитячого майданчиків.

Фото без опису

Окрема подяка Роману Курінному та сім’ям Овчарових, Асхабових, Іванових, Зінченко, Лук’янових, Локоцьких, Хірних та Свистунів.

Фото без опису Фото без опису

Вражає величезна працьовитість та щирість даних громадян, які, не чекаючи як-то кажуть "манни з неба", вкладають власні кошти, сили та час в те, аби підростаюче покоління мало змогу з користю проводити дозвілля, спілкуватись і займатися спортом та різноманітними іграми на "Сірковій землі".

Фото без опису Фото без опису

Вважаю, що даний вчинок є чудовим прикладом для кожного з нас і спонукає до рішучих дій відносно розбудови та благоустрою нашої  прекрасної  громади.

Фото без опису

    

Олена Подрєз,

Голова РК ОСН «Північ».

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень