A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Курси лідерства офіцерського складу

Дата: 05.08.2019 16:05
Кількість переглядів: 825

"Курси лідерства офіцерського складу"
у Військовій академії
Конкурсний відбір відбудеться з 10 по 18 серпня 2019 року 
Термін навчання 12 місяців.
Присвоєння військового звання "Лейтенант"
Грошове забезпечення від 12000 грн.

Харківський об’єднаний районний військовий комісаріат повідомляє про відбір кандидатів для навчання на "Курсах лідерства офіцерського складу" у Військовій академії

Здобути офіцерське звання, навчатись в престижному військовому закладі та забезпечити собі гідне майбутнє лише за рік – пропозиція, якою варто скористатись.

На навчання запрошуються придатні за станом здоров’я громадяни України та військовозобов’язані віком від 19 до 30 років з освітнім ступенем не нижче "бакалавр".

Навчальний заклад здійснює підготовку фахівців тактичного рівня за військово-обліковою спеціальністю: Бойове застосування десантно-штурмових, гірсько-піхотних і морської піхоти з’єднань військових частин, підрозділів.
При зарахуванні на навчання слухачі підписують контракт зі Збройними Силами України та отримують від 10 000 гривень на місяць, забезпечуються житлом, харчуванням, а також користуються усіма соціальним гарантіями, які передбачені для військовослужбовців за контрактом.
По завершенні навчання, через 12 місяців, випускникам надається сертифікат про завершення курсів встановленого зразка та присвоюється первинне військового звання офіцерського складу “молодший лейтенант”. Після цього військовослужбовці призначаються на посади офіцерського складу в Збройних Силах України.

Бажаючим пройти підготовку на курсах необхідно до 1 серпня звернутися до військового комісаріату, представити оригінал документу про вищу освіту, пройти професійно-психологічний відбір, військово-лікарську комісію, мати відповідний рівень фізичної підготовки та прибути для співбесіди на засідання приймальної комісії у Військовій академії за адресою: м. Одеса, вул. Фонтанська дорога, 10.

За більш детальною інформацією звертайтесь до Харківського об’єднаного районного військового комісаріату чи за телефоном 0972920590

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень