A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

ТОВ "Харківгаз" повідомляє

Дата: 06.08.2019 13:17
Кількість переглядів: 637

На спеціалізованих аукціонах з продажу скрапленого газу для потреб населення, які відбулися 28.05.2019, 25.06.2019, 30.07.2019 р, ТОВ «Харківгаз» (далі Товариство) було позбавлене можливості придбати скраплений газ для комунально-побутових потреб населення Харківської області. Така ситуація склалася через не підписання Харківською обласною державною адміністрацією обов’язкових для участі в зазначених аукціонах довідок про обсяги та напрямки реалізації скрапленого газу. Це призвело до незабезпечення населення скрапленим газом протягом червня-липня 2019р, та відповідно призведе до аналогічної проблеми у серпні 2019р.

Тому, з викладених вище причин, Товариство вимушене зняти з себе відповідальність за можливе підвищення соціального напруження серед споживачів Харківської області за загрозу перш за все безаварійного, безперебійного та стабільного забезпечення його скрапленим газом.

Усі скарги, пов’язані з вищезазначеною ситуацією, просимо безпосередньо надсилати до Харківської обласної державної адміністрації.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень