A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Огляд готовності закладів освіти до нового навчального року

Дата: 19.08.2019 17:02
Кількість переглядів: 735

16 серпня відбувся огляд готовності закладів освіти Мереф’янської міської об’єднаної територіальної громади (ОТГ) до роботи в 2019/2020 навчальному році.

Комісія у складі спеціалістів відділу освіти та профільних відділів Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради, державних управлінь визначали підготовку шкіл та дитячих садочків за показниками: нормативно-правове забезпечення діяльності закладу освіти, науково-методичне та кадрове забезпечення, матеріально-технічне забезпечення, створення умов з охорони праці та збереження життя і здоров’я вихованців, фінансове забезпечення діяльності закладу.

Основну увагу звернено на проведення поточних ремонтів будівель та дизайну навчальних приміщень закладів, відповідно до Концепції Нової української школи.

У ході спілкування з керівниками та працівниками закладів, Руслан Дейнека – начальник відділу освіти, культури та спорту Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради, подякував їх за проведену значну роботу щодо створення належних умов організації освітнього процесу. Він вкотре наголосив, що успіхи досягаються там, де налагоджена тісна співпраця між керівниками освіти, батьками , органами влади та громадськістю.

Підсумки огляду готовності закладів будуть підведені на серпневій конференції педагогічних працівників.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень