A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Запрошуємо на Публічне Обговорення Громадських Проектів

Дата: 22.08.2019 13:35
Кількість переглядів: 623

Шановні мешканці, автори, співавтори, команди громадських проектів!
 
 27 серпня об 14:00 чекаємо на вас в Мереф’янській міській раді на Публічному Обговоренні Громадських Проектів.

 

Мереф’янська міська рада в партнерстві з Програма DOBRE вже другий рік поспіль розбудовує місцеву демократію через реалізацію конкурсу проектів під назвою "Бюджет участі", котрий дає можливість кожному жителю долучитися до визначення пріоритетних напрямків локального розвитку громади. Цього року активними мешканцями громади було зареєстровано 27 проектів на загальну суму 2 млн. 641 тис. 488 гривень, що перевищує в півтори рази суму коштів виділених в рамках цієї ініціативи.

Більш детально з проектами можна ознайомитися за посиланням: https://merefa.pb.org.ua/projects 


 Під час заходу автори проектів публічно презентують свої проекти, відповідатимуть на запитання мешканців, членів Комісії з питань бюджету участі щодо специфіки та деталей реалізації поданих проектів.
 
 Під час заходу будуть презентовані результати аналізу відповідності громадських проектів законодавству та можливості їх реалізації відповідно до Положення про бюджет участі, представлені  звіти по кожному громадському проекту. Даний етап має велике значення та дає можливість кожному автору доопрацювати в разі необхідності свою ідею для успішного проходження до наступних етапів Голосування та реалізації найкращих проектів на думку жителів Мереф’янської громади.
 
 Нам важлива участь кожного з Вас! Долучайтеся до обговорення проектів, готуйте матеріали, фото, відео для яскравої презентації. Впевнені буде цікаво та корисно попрацювати із локальними ідеями, котрі будуть змінювати обличчя вашої громади.
 

Захід організовано ГС "Харківський університетський консорціум" та Мереф’янською міською радою в рамках проекту «Голос громади у місцевому самоврядуванні» програми "Децентралізація приносить кращі результати та ефективність" (DOBRE) в Харківській області, що виконується міжнародною організацією Глобал Комьюнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень