Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Обговорення громадських проектів, які було подано у 2019 році в рамках «Бюджету участі»

Дата: 27.08.2019 17:24
Кількість переглядів: 942

27 серпня, в залі засідань Мереф’янської міської ради відбулось публічне обговорення громадських проектів, які було подано у 2019 році в рамках «Бюджету участі».

Розпочала зустріч секретар Мереф’янської міської ради Тетяна Дядченко. Крім того, в обговоренні проектів взяли участь керівники напрямку «Бюджет участі» в рамках програми «ДОБРЕ» Сергій Омелічкін та Михайло Ізюмський, представники комісії з питань бюджету участі, автори проектів, депутати Мереф’янської міської ради та небайдужі мешканці.

Загалом, цього року було подано було зареєстровано 27 проектів на загальну суму 2 млн. 641 тис. 488 гривень, що перевищує в півтори рази суму коштів виділених в рамках цієї ініціативи. Зазначимо, що цього року молодь більш активна, в порівнянні з минулим – 13 проектів було подано саме представниками цієї вікової категорії.

Автори надали презентації власних проектів, а всі бажаючі мали змогу уточнити деталі реалізації. В ході обговорення поданих проектів робочою групою були зроблені зауваження та надані пропозиції авторам щодо неточностей в розрахунках бюджету та змісту деяких проектів.

Автори можуть доопрацювати свої проекти до 8 вересня. Етап голосування буде проводитись з 16 вересня по 14 жовтня цього року на сайті https://merefa.pb.org.ua або у пунктах супроводу (графік буде повідомлено заздалегідь).

Проекти, які найбільше підтримають мешканці, будуть реалізовані впродовж 2020 року.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень