A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Освітяни створюють школу майбутнього

Дата: 29.08.2019 17:12
Кількість переглядів: 1431

«Навчатися модно», «Спортивним бути в тренді», «Розумним бути круто»… – саме на цьому акцентували увагу сьогодні на форумі: «Освіта Мереф’янської громади: досвід, перспективи, визнання».

Для освітян Мереф’янської громади стартував новий навчальний рік, новий етап впровадження реформи Нової української школи. Рік викликів та перспектив, змін та новацій.

Цього року змінився і формат проведення заходу. Він став ще цікавішим та незвичнішим для наших освітян. Незмінним лишилося тільки місце проведення – Мереф’янська школа № 6.

Звична для всіх конференція, під час якої в урочистій формі підсумовували роботу закладів освіти громади за минулий навчальний рік та окреслювали основні завдання на майбутній рік, цього року змінилася на форум. Новий формат дав вчителям-предметникам змогу обмінятися думками щодо впровадження нововведень, обговорити проблемні моменти, які виникають під час освітнього процесу та шляхів їх вирішення, тощо. Таке живе спілкування стало можливим завдяки організації інтегрованих секцій, як то природничо-метематичні дисципліни, секція гармонійного розвитку особистості, тощо. Цього року їх було 13.

Для підведення підсумків форуму була організована загальна локація на подвір’ї шостої школи. На ній були присутні керівництво Мереф’янської міської ради – Веніамін Сітов та Тетяна Дядченко, керівництво відділу освіти, культури та спорту Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради на чолі із начальником відділу – Русланом Дейнекою, директори закладів дошкільної та загальної середньої освіти, педагоги, голови профспілкових комітетів освітян, представники батьківської громадськості. Особливим гостем на форумі була голова Харківської обласної профспілкової організації працівників освіти і науки України – Лідія Дулуб.

Модерувала та презентувала підсумки минулого навчального року – директор комунального закладу «Навчально-методичний центр» Ірина Шихова.

Руслан Дейнека розповів та пояснив 14 нововведень, які очікуються у новому навчальному році.

Лідія Дулуб торкнулася питання проблеми кадрів. Вона наголосила, що досить мало молодих фахівців бажають працювати у закладах освіти.

Загалом було багато цікавого та корисного. Аби кожен бажаючий міг «відвідати» підсумковий етап форуму, представники відділу освіти, культури та спорту запустили пряму трансляцію на сторінку свого відділу у фейсбуці. Тож, переходь за посиланням та долучайся!

___________

По-новому пройде в цьому році і святкування «1 Вересня»! Захід відбудеться на центральній площі м.Мерефа і складатиметься із двох частин: урочистої (для первачків та одинадцятикласників) та неформальної – «наукового пікника» (біля к/ц «Спутник»).

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень