A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Новий робочий рік Денного центру «Ти дорогий Мені» розпочато

Дата: 30.08.2019 10:52
Кількість переглядів: 944

Починаючи з жовтня 2018 року, на території Мереф’янської громади працює Денний центр «Ти дорогий Мені». Його діяльність розрахована на якісну допомогу дітям із сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах через алкоголізм або наркоманію членів сім'ї, економічну нестабільність, безробіття, моральні дефекти в сімейній психології і спотворене розуміння життєвих цілей і засобів їх досягнення.

Денний центр було відкрито на базі Мереф'янської Християнської церкви за безпосередньої участі та підтримки Служби у справах дітей та сім’ї Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради, Громадської спілки “Центр підтримки громадської ініціативи “РОЗВИТОК”, Благодійної організації “Благодійний фонд “Майбутність і надія”.

У серпні 2019 року відбувся захід, присвячений початку наступного робочого року Денного центру «Ти дорогий Мені». На ньому була присутня представниця Уповноваженого Президента України з прав дитини М.М. Кулеби, а також представники Мереф’янської міської ради, Харківського ВП ГУНП в Харківській області, Громадської спілки “Центр підтримки громадської ініціативи “РОЗВИТОК”, Благодійної організації “Благодійний фонд “Майбутність і надія”, пастори Мереф'янської Християнської церкви, фахівці і вихованці Денного центру та батьки.

Під час зустрічі, представниця Уповноваженого Президента України з прав дитини, говорила про велику роль таких денних центрів і необхідність тісної співпраці державного та недержавного сектору у роботі з кризовими сім’ями. Фахівці центру розповідали присутнім про свою роботу з дітьми та їх батьками в рамках подолання складних життєвих обставин, та про шляхи виведення сімей з кризового стану. Маленькі вихованці закладу підготували для гостей чудовий концерт, а наприкінці усі присутні пригощалися смачним святковим тортом. 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень