A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Щотижневий звіт

Дата: 02.09.2019 08:44
Кількість переглядів: 445

Шановні мереф’яни! З метою ширшого висвітлення діяльності відділів, що входять до структури виконавчих органів Мереф’янської міської ради, на початку тижня буде надаватися звіт за попередній тиждень щодо проведеної роботи відповідними підрозділами. Сьогодні, за період з 27.08.2019 р. по 30.08.2019 р., звітують такі відділи:

                                                                Загальний  відділ

Сектором інформаційної діяльності та комунікації з громадськістю проводилась робота з:

 Планування та макетування чергового номера інформаційного вісника Виконавчого комітету «Мереф’янський вісник»;

 Опрацьовування проекту «Комунікаційна стратегія»;

 Обробка питань від населення, які надходять на сайт;

 Висвітлення на сайті Мереф’янської громади актуальної інформації. Всього зроблено 9  публікацій на офіційному сайті громади та в групі у соціальній мережі Facebook – 12

 З них:

написано публікацій спеціалістами відділу –5

відредаговано публікацій, які надійшли від інших відділів Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради, районних і обласних служб – 7

Здійснено фоторепортажів під час 7-ми заходів.

 

                                                             Відділ благоустрою

Прибирання сміття по узбіччям вздовж автошляху центральних  вулиць міста та біля  контейнерних майданчиків. Вивезення сміття на тимчасовий майданчик зберігання ТПВ;

  Полив та догляд зелених насаджень на території громади;

  Дроблення гілок на щепу (вул. 5 вересня, вул. Дніпровська біля баків по вул. Сумська (ГРП),          вул. Українська, вул. 1 Травня);

 Обрізка гілок та сухостою по вулицям Мереф’янської ОТГ;

 Завантаження, транспортування, розвантажування, збирання та монтаж металевих підставок     під прапори;

 Облаштування асфальтного покриття на подвір’ї  ЗОШ № 1, на тротуарі по вул. Дніпровській, на  подвір’ї Мереф’янського ліцею ім. Мірошниченка ;

 Нанесення дорожньої розмітки «Пішохідний перехід» по вул. Терентьєва;

 Фарбування воріт при в’їзді Мереф’янську міську раду;

 Натягування банеру «Моя енергоефективна сім’я» на будівлі міськради ;

 Підготовчі роботи до проведення дня знань – прибирання площі, впорядкування пам’ятників та   прилеглої до них території;

 Перевезення та вивантаження деревини (щепи) в МБК «Овочівник»

 Визначення місць нанесення роздільної лінії на проїжджій частині (дорожня розмітка) по   вулицям  м. Мерефа для організації дорожнього руху. Нанесення дорожньої розмітки (суцільна   та переривчата лінія) підрядною організацією (супровід та контроль);

 Облаштування зовнішнього освітлення по пров. Дм. Овчаренка, Шовкостанція (натягування СІП,   встановлення світильників на 32 Вт);

Усунення недоліків та несправностей мереж вуличного освітлення, профілактичні роботи,   ремонт світильників, заміна ламп;

Виїзди на розгляд звернень громадян;

Прийом та консультація мешканців. Надання відповідей на письмові та усні звернення громадян. Підготовка планів та звітів роботи відділу. Проведення нарад із інспекторами відділу благоустрою (головами РК ОСН), головами ОСББ, керівниками підрозділів та комунальних підприємств міськради. 

 

                                                               Служби у справах дітей та сім'ї

  • Прийнято громадян на особистому прийомі за усними зверненнями (надано роз’яснення, рекомендації, тощо) – 60
  • Здійснено комісійних виїздів –  1 виїзд за 5 адресами
  • Надійшло листів, запитів, звернень та іншої кореспонденції – 18
  • Надано відповідей, направлено запитів та іншої кореспонденції – 39
  • Видання наказів – 2
  • Надано  допомогу дітям окремих пільгових категорій з числа школярів громади, у вигляді канцелярського приладдя та квитків до цирку-шапіто «Кураж»
  • Проведення візиту експерта з розвитку соціальних послуг до Мереф’янської міської об’єднаної                     територіальної громади з метою консультування та оцінки прогресу виконання міні-проекту, що  фінансується Проектом “ГРОМАДА ДЛЯ ЛЮДИНИ: підвищення компетентності громад для розвитку соціальних послуг

                                                             Відділ військового обліку:

- поставлено на військовий облік  військовозобов’язаних – 3чол;

- знято з військового обліку  військовозобов’язаних – 2 чол;

- надано консультацій  громадянам з особистих питань – 14 чол;

- поадресне оповіщення призовників про виклик до Харківського ОРВК на медичне обстеження – 18 чол:

- сформовано особову справу на юнаків 2003 року народження – 1чол;

- Направлено на обласну військову медичну комісію та отримано призначення на відправку до військової частини призовника – 2 чол.

                     Відділ Міжнародних відносин та проєктно-інвестиційної діяльності

1. Організовано та взято участь у заключній сесії Школи проєктного менеджменту, яка відбулася 29 серпня, у приміщенні Мереф’янської міської ради.
2. Взято участь у моніторинговій зустрічі з консультантом Програми «ULEAD з Європою» щодо реалізації проекту «Створення Кризового центру для жінок, які постраждали від насилля».
3. Взято участь у засіданні робочої групи з розробки Плану покращення послуги «Поводження з твердими побутовими відходами на території Мереф?янської міської ОТГ».
4. Опрацювання концепції проєкту «Створення функціонального скверу «Козацькі розваги» на території Мереф’янської міської об’єднаної територіальної громади».
5. Опрацювання поданих проєктів в рамках Бюджету участі 2019-го року.
6. Взято участь у публічному обговоренні громадських проектів, які було подано у 2019 році в рамках «Бюджету участі».
7. Пройдено опитування серед об’єднаних територіальних громад, з метою сприяння розвитку інвестиційної привабливості та підготовки проектних пропозицій.
8. Опрацювання Матриці оцінювання громади за показниками Індексу спроможності місцевого самоврядування в рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE).
9. Супроводження проєкту «Створення скейт-парку на території Мереф’янської ЗОШ I-III ст. № 3 у м. Мерефа» в рамках обласного конкурсу мініпроєктів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє».
10. Пройдено опитування в рамках проєкта "Спільно", який створено суспільним мовленням України та Deutsche Welle Akademie, за підтримки GIZ Україна через "U-LEAD з Європою".
11. Подано заявку на участь у тренінгу 12-13 вересня 2019 року у Харківському відокремленому підрозділі установи «Центрі розвитку місцевого самоврядування». Тренінг з розробки проектів, що можуть подаватися до конкурсного відбору проектів регіонального розвитку, які можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного бюджету, отриманих від Європейського Союзу в рамках Угоди про фінансування «Програми підтримки секторальної політики – Підтримка регіональної політики України».
12. Супровід проєкту GIZ «Реконструкція житлового чотирьохквартирного будинку по вул. Шахбазова Академіка, 12 а у м. Мерефа Харківського району Харківської області».
13. Підготовлено доповідні записки на чергове засідання сесії по переміщенню планових асигнувань для оплати обладнання та програмного забезпечення по мініпроєкту «Створення лінгафонного кабінету на базі Мереф?янської ЗОШ I-III ст. № 6».
14. Супровід підготовчого етапу культурно-спортивного фестивалю «Sports Kozak» на території Мереф’янської громади, який відбудеться 12 жовтня.
15. Підготовка пакету документів по реалізованому проєкту для Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE).
16. Консультування Молодіжної ради Мереф’янської громади щодо організації проведення Наукового пікніка до Дня Знань, який відбудеться 1 вересня біля КЦ «Спутник».
17. Взято участь у всеукраїнському заході «Молодіжна політика: партнерство та перспективи розвитку», який відбудеться 28-29 серпня у м. Вінниця.
18. Моніторинг можливостей та грантів.

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень