A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Візит експерта з соціальних послуг

Дата: 02.09.2019 15:11
Кількість переглядів: 678

29 серпня 2019 року, до Мереф’янської міської ради з моніторинговим візитом, завітав Дмитро Дерев’янко – експерт з розвитку соціальних послуг міжнародної благодійної організації «Партнерство «Кожній дитині». Метою його зустрічі з фахівцями Виконавчого комітету, було консультування та оцінка стану виконання міні-проєкту «Створення притулку для тимчасового перебування осіб, які постраждали від домашнього насильства».

Цей міні-проєкт Мереф’янська громада втілює в рамках проєкту міжнародної благодійної організації «Партнерство «Кожній дитині»: “ГРОМАДА ДЛЯ ЛЮДИНИ: підвищення компетентності громад для розвитку соціальних послуг”, який реалізується за підтримки Програми «U-LEAD з Європою», що фінансується Європейським союзом.

Його метою є започаткування соціальної послуги «надання притулку», шляхом створення умов для тимчасового перебування  особам з дітьми, постраждалих від домашнього насильства або насильства за  ознакою статі. 

Під час зустрічі обговорювались усі питання стадії виконання проєкту, а саме використання безповоротної фінансової допомоги та усунення проблем, з якими зіткнулися виконавці міні-проєкту.

Фото без опису Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень