A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Свято першого дзвоника - новий формат

Дата: 02.09.2019 17:01
Кількість переглядів: 603

З року в рік дивувати своїх вихованців дедалі складніше, тому фахівці Відділу освіти, культури та спорту Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради, вирішили радикально змінити спосіб відзначення Дня знань. Тож 1 вересня цього року, центральна площа нашої громади радо зустрічала здобувачів освіти учнів 1та 11 класів. Свято розпочалося з урочистої ходи першокласників та одинадцятикласників, яка здійснювалася у супроводі великих ляльок.

А далі: Гімн України під звуки живого фортепіано (акомпанемент Ольги Свинаренко), привітання міського голови, флешмоб вчителів, вручення стипендій, виступ ансамблю «Асорті», фінальний флешмоб вихованців Народного театру танцю «Smile». Особливо зворушливо лунали 326 дзвоників з маленьких рук першокласників. Це було неймовірно!

Також з уст поважних гостей лунали найщиріші вітання та поради. Веніамін Сітов, Мереф’янський міський голова, побажав школярам нових здобутків та звершень у навчальному році. 

Руслан Дейнека, начальник Відділу освіти, культури та спорту Виконавчого комітету, поздоровив учителів, дітей та їхніх батьків і побажав учням хороших оцінок та здоров’я.

Доброю традицією стало те, що учні, які протягом року дивували громаду своїми досягненнями та перемогами, отримали сертифікати від міського голови на суму 2000 грн. 
Не обійшлося і без дійства, яким здивували присутніх Молодіжна рада Мереф’янської громади, Відділ освіти, культури та спорту Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради, а також дитячий клуб «Семінолик». Вони організували Науковий пікнік, де була представлена велика кількість локацій, і кожен бажаючий міг не тільки подивитися на наукове шоу, але ще й взяти в ньому безпосередню участь. Було весело, цікаво та пізнавально! Зазначимо, що таке дійство, як Науковий пікнік, в Мереф'янській громаді пройшло вперше, але, сподіваємося, що воно буде далеко не останнє!

Ми віримо в те, що новий навчальний рік стане роком нових перемог та досягнень. Бажаємо всім успіхів у навчанні, плідної праці, наснаги та вдалого підйому сходинками знань.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень