A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Загальноміський захід «Екологічна майстерня»

Дата: 02.09.2019 17:18
Кількість переглядів: 622

Чи знаєте ви, для того, щоб поліетиленовий пакет розклався, потрібно понад 100 років? У деяких країнах такі пакети заборонили використовувати взагалі. В Україні теж збиралися заборонити поліетиленові пакети, але поки рішення так і не ухвалили. Тільки уявіть, на одну людину в Україні припадає 500 поліетиленових пакетів у рік.

Тому, в рамках Європейського тижня сталої енергії ми організували загальноміський захід «Екологічна майстерня». Під час майстер-класу учасники виготовляли та оздоблювали еко-торбинки.

Фото без опису

 

Також, у Мереф’янській громаді є колектив екологічної просвіти КЗ «Утківська ЗОШ І-ІІІ ст» – «Еко-лялечки», який успішно працює в напрямку промоції екологічного ставлення до навколишнього середовища та у цьому році посів II місце на Харківському обласному конкурсі «Земля – наш спільний дім». На нашому заході вони презентували свою візитівку та частину переможного виступу, закликавши присутніх вести екологічний спосіб життя і замінити поліетилен на еко-торбинки.

Фото без опису

По завершенню, організатори заходу визначили найкреативніший дизайн торбинки та розпочали нагородження переможців конкурсу малюнків «Моя енергоефективна сім’я».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень