A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

ЦНАП вперше відкрив свої двері мешканцям громади

Дата: 09.09.2019 13:23
Кількість переглядів: 1447

Шановні мереф’яни! Сьогодні, 9 вересня, ЦНАП розпочав свою діяльність.  Основний принцип його роботи – швидкість, якість та доступність надаваємих послуг. Станом на другу годину дня адміністраторами було прийнято близько 150 людей.

Наголошуємо, що відтепер усі послуги та консультації, які надавалися в профільних відділах Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради ви зможете отримати виключно в ЦНАП! Йде мова про такі послуги, як: отримання довідок про склад сім’ї, оформлення субсидій, соціальної допомоги, соціальної пенсії, реєстрація актів цивільного стану, місця проживання, юридичних та фізичних осіб, права власності на нерухоме майно та багато інших. Загалом, в ЦНАП буде надаватися понад 200 адміністративних послуг. 

Ознайомитися із детальною інформацією щодо діяльності ЦНАП ви можете на сайті Мереф’янської громади у вкладці (справа) «ЦНАП» (посилання на вкладку: https://merefaotg.gov.ua/cnap-12-59-03-09-09-2019/).

Саме там ви знайдете графіки прийому адміністраторами ЦНАП, графіки консультацій фахівцями відділів Виконавчого комітету, перелік послуг, які можна отримати у ЦНАП, перелік необхідних документів для отримання тієї чи іншої адмінпослуги, тощо.

Зазначимо, що він працюватиме щодня, окрім неділі.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень