A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Тренінг із супервізії для фахівців соціального захисту

Дата: 11.09.2019 11:44
Кількість переглядів: 518

6 вересня 2019 року, фахівці відділу соціального захисту населення Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради, Світлана Дядченко та Ольга Дядченко відвідали тренінг із супервізії у Київській області. Даний захід являє собою професійну допомогу, спрямовану на забезпечення належної якості соціальної роботи, запобігання професійним ризикам шляхом навчання соціальних працівників, наставництва та професійної підтримки на робочому місці.

Навчання проводилось міжнародним благодійним фондом «Партнерство «Кожній дитині» протягом січня – вересня 2019 року, в рамках проекту «Громада для людини: підвищення компетентності громад для розвитку соціальних послуг» за підтримки Програми «U-LEAD з Європою», що фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами: Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.

Фото без опису

Учасники заходу отримали сертифікати, які засвідчують, що спеціалістки закінчили навчання, загальною тривалістю 37 годин за програмою «Соціальна робота в громаді: ведення випадку та оцінка потреб» та здобули базові знання і навички застосування методики у професійній діяльності.

Фото без опису Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень