A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Зустріч з бразильськими футболістами

Дата: 16.09.2019 08:47
Кількість переглядів: 316

14 вересня, до Дня фізичної культури та спорту, на стадоні КЗ Мереф'янського міської ради "Авнгард", пройшла зустріч зі спортсменами з Бразилії- п'ятикратними чемпіонами світу збірної команди Бразилії по футболу Флавіо Луісом, Тайнантом Гулхермі та Габрієлом де Коста Кунха. Футболісти розповіли присутнім про важливість фізичних вправ і тренувань, про дружбу та єдність, а також підкреслили, що їх натхненником у посвяті справі є Бог.
На заході були присутні спортсмени громади, вчителі шкіл з фізичного виховання та культури, вихованці Денного центру "Ти дорогий Мені" при Мереф'янській християнській церкві.

Ця зустріч відбулася саме завдяки ініціативи Денного центру "Ти дорогий Мені", при підтримці Відділу освіти, культури та спорту Виконавчого комітету Мереф'янського міської ради, Служби у справах дітей та сім'ї Виконавчого комітету Мереф'янського міської ради та центру підтримки громадських ініціатив "Розвиток".
Під час заходу усі бажаючі мали змогу пройти майстер-класи та пограти у футбол разом з Чемпіонами світу. Наприкінці, діти отримали подарунки та м'ячі з автографами гостей.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень