Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Семінар-тренінг на тему "Сучасні підходи до адміністрування соціального захисту на рівні ОТГ»

Дата: 17.09.2019 13:59
Кількість переглядів: 595

9-10 вересня 2019 року, начальник відділу соціального захисту населення Яніна Жувага та адміністратор відділу надання адміністративних послуг Олена Маяцька, прийняли участь у третьому семінарі-тренінгу на тему «Сучасні підходи до адміністрування соціального захисту на рівні ОТГ», що відбувся за підтримки Міністерства соціальної політики у м. Київ.

Фото без опису Фото без опису

Для участі у навчальному заході були запрошені представники  40 пілотних ОТГ з різних областей України. Учасники ознайомилися з вимогами щодо прийняття, оброблення, зберігання документів для надання адміністративних послуг соціального характеру мешканцям ОТГ, з алгоритмом взаємодії фронт-офісу ОТГ із структурним підрозділом з питань соціального захисту населення райдержадміністрації із застосуванням електронного документообігу. Наприкінці заходу всі бажаючі відвідали Центр соціальних служб «Прозорий офіс» Святошинського району м. Києва з ознайомчою екскурсією.

Важливо зазначити, що саме представник нашої громади – начальник відділу соціального захисту населення Яніна Жувага була запрошена для проведення майстер-класу на тему «Організація надання адміністративних послуг соціального характеру з використанням програмного комплексу «Інтегрована інформаційна система «Соціальна громада»: стан впровадження та перспективи». Завдяки плідній роботі наших фахівців Мереф’янська громада є однією з лідерів впровадження електронного документообігу у сфері соціального захисту в Україні.

Фото без опису Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень