A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Пошкоджено великогабаритний контейнер для збору сміття

Дата: 19.09.2019 09:27
Кількість переглядів: 597

Учора, біля кладовища по вулиці Незалежності (мікрорайон Артемівка), невідомими особами було підпалено та пошкоджено великогабаритний контейнер для збору сміття.

Попереджаємо, що такі дії несуть за собою адміністративну відповідальність. Виконавчий комітет Мереф’янської міської ради та ВКП «Служба замовника» вже вкотре звертаються до мешканців громади із проханням поважати працю інших та привчати себе до цивілізованого поводження як зі сміттям, так і з контейнерами для відходів.

Наразі, вартість одного сміттєвого баку, ємністю 0,75 м3 складає близько 4000 грн. Вартість великогабаритних – 30000 грн. А це суттєві збитки для громади. 

Зазначаємо, що спалювання сміття, побутових відходів та рослинних залишків у контейнерах призводить до корозії металу – при високих температурах відбувається окислення металу, і, як наслідок – руйнування контейнерних баків. Крім того, дим від таких підпалів високотоксичний, а також містить небезпечні отрути, здатні накопичуватися в організмі, поступово отруюючи і вбиваючи його. Серед них найсильніша отрута – діоксини.

Давайте ставитися бережно до свого здоров'я та спільного майна!

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень