A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Військово-спортивна гра

Дата: 23.09.2019 14:45
Кількість переглядів: 560

21 вересня 2019 року, згідно з планом заходів військово-патріотичного виховання учнівської молоді Харківського району в м. Мерефа на території колишнього цегельного заводу, була проведена районна військово-спортивна гра серед дітей Харківського району.

Під час проведення цієї гри учасники виконували різноманітні нормативи військової справи: практичні елементи загальновійськового бою у складі відділення, щодо пересування по полю бою та розгортання відділення; учасники змагалися в стрільбі з пневматичної зброї, одягали протигази та метали на дальність учбові гранати.

Під час напруженої тактико-спеціальної гри діти практично виконували переміщення зі зброєю в полі бою, маскування, виявлення супротивника та його ураження. Також в перервах між змаганнями досвідчені фахівці військової служби правопорядку Збройних Сил України, та військово-спортивного клубу Скорпіон, провели заняття з медичної підготовки та цивільної оборони.

Фахівці  Харківського об'єднаного військового комісаріату розповіли присутнім  про озброєння сучасної Української армії та провели заняття з вогневої підготовки.

За підсумками змагання учасники гри отримали відповідні дипломи та пам’ятні магнітики. Окрім цього були розіграні командні кубки серед двох груп учасників. В молодшій групі третє місце посіла команда Пісочинської ОТГ, друге місце – команда з села Буди та перше місце здобула команда з села Васіщево. В старшій групі третє місце посіла команда з села Понамаренки, друге місце посіла команда з міста Зміїв та перше місце здобула команда Мереф’янської громади.

Захід пройшов за підтримки Харківської районної адміністрації, Мереф'янської міської об'єднаної територіальної громади та комунальної установи «Харківський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»». Участь у грі взяло понад 80 дітей віком від 7 до 17 років з різних куточків Харківського району, більшість з яких  займається в секціях військово-спортивних баготоборств та в секціях військово-спортивного клубу «Скорпіон».

Обов’язковим атрибутом військово-спортивної гри була справжня польова каша,яку організував Виконавчий комітет Мереф’янської міської ради.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень