A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Відкритття реалізованих міні-проєктів

Дата: 24.09.2019 13:14
Кількість переглядів: 434

20 вересня у Мереф’янській громаді відбулося відкриття реалізованих мініпроєктів Харківського обласного конкурсу розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє». На заході були присутні: Олена Мороз,заступник начальника Управління з питань місцевого самоврядування, розвитку громад та міжнародних зв’язків, начальник відділу розвитку територіальних громад, інвестицій та проектного менеджменту,Руслан Дейнека, депутат Харківської обласної ради та Тетяна Дядченко, секретар Мереф’янської міської ради.

В рамках проєкту «Модернізація технічного обладнання в кіноцентрі «Спутник» було придбано основне обладнання: відеопроектор, джерело безперебійного живлення, підсилювач звуку, акустична система «Subbas», акустична система «Surround». А також 3 одиниці додаткового обладнання: п’єдестал для проектору, кабель для акустичних систем. Реалізація проєкту дозволяє створити на території громади сучасний культурний осередок, який би задовольнив потреби відвідувачів цього простору: народних майстрів, колективів художньої самодіяльності, творчих спілок та мешканців громади.

Під час реалізації мініпроєкту «Розвиток єдиної системи відеоспостереження на території Мереф’янської міської об’єднаної територіальної громади» встановили 27 камер відеоспостереження, а саме:
9 камер – у Комунальному закладі «Мереф’янський дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) №2» Мереф’янської міської ради Харківської області,
10 камер – у Комунальному закладі «Мереф’янська ЗОШ І-ІІІ ст.№4» Мереф’янської міської ради Харківської області,
8 камер – у Комунальному закладі «Мереф’янський ліцей імені Героя Радянського Союзу В.П.Мірошниченка» Мереф’янської міської ради Харківської області.
Цей проєкт направлений на покращення рівня громадського порядку на території навчальних закладів і сприятиме профілактики злочинності та боротьби з нею, охороні прав, свобод та законних інтересів жителів громади.

У рамках мініпроєкту «Облаштування кімнати для роботи з батьками дітей з особливими освітніми потребами на базі інклюзивно-ресурсного центру» було оснащено приміщення для групових зустрічей батьків на території Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Мереф’янської міської ради Харківської області необхідною оргтехнікою, технічними засобами та меблями. Цей проєкт був реалізований задля об’єднання батьків особливих дітей, батьків дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах, батьків обдарованих дітей.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень