A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Світла пам’ять видатному мереф’янину…

Дата: 30.09.2019 11:40
Кількість переглядів: 1671

Днями, на 73-му році, пішов із життя Почесний громадянин міста Мерефи, місцевий краєзнавець, автор серії книг під назвою «Мерефа. Сторінки історії» Володимир Якович Воронов.

Значну частку свого життя Володимир Якович присвятив Мереф’янській громаді. З 1970 по 1979 рік він працював вчителем історії Мереф'янської середньої школи № 2 (зараз – КЗ «Мереф’янський медичний ліцей»). А з 1979 по 1980 рік працював директором Утківської восьмирічної школи (зараз – КЗ «Утківська ЗОШ І–ІІІ ст.).

В 1980 році Володимира Яковича було обрано депутатом Мереф'янської міської ради. Цього ж року його призначили керуючим справами (секретарем) Виконавчого комітету Мереф'янської міської ради. На цій посаді він працював до виходу на пенсію в 2006 році.

В 1994–2001 роках виконував обов`язки заступника міського голови. Приймав активну участь у розвитку міста Мерефа, розробці його плану розвитку на 2001–2010 роки. Представляв Мереф'янську міську раду на міжнародних зустрічах у США та Польщі. Входив до складу експертної групи з розробки проекту Закону України «Про місцеве самоврядування» та статуту територіальних громад. Був представником Мерефи в Асоціації міст України.

Для Мереф'янської міської ради та її Виконавчого комітету – це велика втрата і великий біль. Співчуваємо, сумуємо та підтримуємо рідних, близьких та друзів Володимира Яковича в цей важкий час. Вічна пам'ять!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень